7 Ara 2011

Başlarken... :)


Wataşivaa... wataşivaa... wataşiva Candy... :)

Sapsarı milletin öldüresiye yolmak istediği sittin sene de geçse modeli hiç değişmeyen iki yandan kuyruklu kıvırcık saçları, dolunca içinde balık yüzüyormuş gibi titreyen kocaman yeşil gözleri , burnunun üstünde siyah noktaya benzeyen çilleri vardı Candy’nin. (Garezim olduğu belli oldu mu ya :P) 




Bir ağaç altında bulundu Candy yetimhane kapısı önünde karların arasında. Sırf bu yüzden verildi ismi "Candice White" diye. 
Sıcak bi çocukluk geçirdi herkesin sevdiği bir kız çocuğu oldu. Sonra aşık oldu sevimsiz. 




Önce Anthony Brown ile bir aşka yelken açtı. Saf ve masum. 13-14 yaşının verdiği masumlukla sevdi biricik yakışıklı Anthony’sini. Zengin bebesiydi sevdiceği bu yüzden davul bile dengi dengine diye düşünüp evlat edilmesi için yalvardılar sevgili William amcalarına.:D




 İlayzasından Neilne kadar herkes çemkirdi durdu ama ilgilenmediler onlar. Archie ve Stear vardı onları anlayan. Çaktırmadan Candy’e aşık olan. Her ne kadar animede belli olmasa da Archie biraz çaktırmış Stearsa gizli yaşamıştı bence  :D



Bir de Annie vardı. Daha küçücükken zengin bir adam tarafından evlat edinip, ballı yolculuğuna başlayan Parayı görünce her ne kadar analığının zoru ile olsa da Candy’e satışı koyan. 
Buna rağmen yıkılmadı Candy gülücükler saçmaya devam etti kocaman ağzıyla. :)

Sonra bir gün... hiç beklenmedik bir şey oldu ve ... Çok sevdiği yakışıklı Anthony’si attan düşerek hakkı rahmetine kavuştu. Severdim ama ben rahmetliyi yazık oldu neyse :) 

 Yıkıldı bu sefer Candycik. Vurdu kendini yollara. Sora başka bir okula transfer oldu. Orda tanıştı işte herkesin sevgilisi ve çocuklu aşkı olan Terry G. Grandchester ile (Sağ sola sallanan ikon)  :) Uzun kumral saçları, bakınca içine işleyen derin mavi gözleri vardı,filinta gibi bir delikanlıydı Terry. Asi, gururlu, yürekli ve asil bir cengaver (yıh yıh aşık olduğumu bu kadar belli etmese miydim acep:P)  


Kızların ayılıp bayıldığı, erkeklerin “ulen sevilmek için illa piç mi olcez asi mi olcez çekip kızı zorla öpecez mi” diye  ifrit olduğu bir kişilikti Terry.



Anthony’den sonra Terry’i bulmanın haklı gururu ile çocuğu süründürdü Candy. Neymiş zorla öpmüşmüş. Kızların Candy’e gıcık olduğu “bu armutun yerine ben olmalıydım”  diye içini geçirdiği sahnelerden biriydi o sahne Ahhhh ahhhh :) 




Konudan saptım hacılar ama söz konusu Terry olunca böyle oluyor. Sonra... sonrası mı anlatsam roman olur o yüzden izleyip görün :P
Nerdeeee mi diye soruyorsunuz az kaldı cevabı aşağıda :) 



Ben bunları niye anlattım. Bi düşünün niye olabilir. Tabisi benim caaannımm biricik,sevgili 3 yıldır moderatörlüğünü yaptım güzel sitem için anlattım. İlk yazımı Candy ile yazmasaydım bana ne derlerdi düşünebiliyor musunuz?. (ben düşünmek istemiyorum özelliklede biricik arkadaşım ayrıca sitemizin admini Neobi'nin bakışlarını da :P Gerçi bu şekilde yazdığım için de tepki alabilirim ama garezim tamamen Candy’e :D )

2009 yılının puslu bir Kasım ayında dünyaya geldi bizim biricik sitemiz. Şimdilerde 3. yılını doldurdu.  Yavuz Bey ile başladı bu yolculuk.. Kendisinin de kısa paça pantolonu halini bilirim :P (Dermişim :)) 2 yıl uğraşıldı. Esma hanım, Çağla hanım ve daha sayamadığım bir sürü kişi çevirisini yaptı. Bu projeye nefes verdi, emek verdi. Şimdi de canım arkadaşım Neobi önderliğinde yepyeni projelerle ilerlemeye devam ediyor güzel sitemiz.

İyi ki doğmuşsun canım sitem. İyi ki var geyik yaptığım bütün arkadaşlarım. Çok güzel insanlar tanıdım o sitede. İyi ki varsınız... :)

Nerde mi varlar işte burda ;) --->        www.sekerkizcandy.com ;)




Öptüm sayın gömdüm bayın :)



2 yorum:

  1. Burda da mı beni çekiştirdin len :D Nasıl bakarmışım he he hee :)) Ayrıca Terry'e öyle tek başına sulanma liftenn :)) Hayırlı olsun kuşum :)

    YanıtlaSil
  2. Bende varım la orada o_O Bende Terry'e sulanıcam la o_O Hepsinden öte Ütopyamın çikolata şelalesi hayırlı olsun la =)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma