11 Kas 2014

İmdat! Sapık Var!

Bir gün cep telefonum çaldı.  Her normal insan evladı gibi bende telefonumu açtım. Karşımda tuhaf sesler çıkaran bir "hayvan" vardı. 

"Yanlış kardeşim" deyip kapadım. Sanki ben onu dememişim gibi, 1 sene boyunca beni sürekli taciz etti. Akli dengesi konusunda ciddi derece şüphelerim vardı, açıkçası bu da beni bir hayli ürkütüyordu. 

Numarasını engellemeye karar verdim. Bu sefer, kendi ev numarasından cep telefonumu aramaya başladı.

Eşim ve arkadaşlarım ev numarasından aramasını fırsat bilerek kimlik bilgilerine ulaştı. Ailesi arandı, eşim ve arkadaşlarım sırayla "Savcılıktan arıyoruz" numarasıyla, ailesinin gözünün korkutarak, beni aramaması konusunda ikna edildi. 

O  günden sonra, cevapsız aramalar durdu... ta ki....2 sene sonra... 3 gün öncesine kadar... 

Önce özel numaradan arandım. O olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi. Açtım. "Kimi aramıştınız" soruma karşılık "seni aramıştım seni" diye bir ses duydum. Hemen yüzüne kapatıp, özel numaralara engelledim. 

Daha sonra,bir numaradan aranmışım duymadığım için açamadım. O ara, şirket hatlarımızda sorun olduğu için bizimkilerden biri arıyordur diye geri aradım. Yüzüme kapadı. Sabaha kendi aradı. "Ne arıyosun lan akşam akşam" dedi. Kapadım tekrar yüzüne. 

Eşim "kim o" deyince "yine o" diyebildim sadece. Bu sefer eşim açtı telefonu. Ağzına gelen bir araba dolusu küfürü basarak, aramaması gerektiğini söyledi. Ancak ne mümkün, daha işe varır varmaz tekrar aradı. Numarasını yine engelledim. Engellemiş olmasına rağmen,arama notu düşüyor. Günde yemin ederim abartmıyorum 40 kere arıyor.

Diyeceksiniz şimdi "Mal değneği numaranı değişsene". Haklısınız ancak numaram benim 12 küsür senelik. Stajyerlikten kazandığım ilk para ile almıştım. Çok özel, çok değerli.

Hattımı kapatınca sanki bütün anılarımı arkada bırakacakmışım gibi hissediyorum. Delilik belki de, ama elimde değil. 

"Savcılığa ver" dediğinizi de duyar gibiyim. Komik tarafı, o zamanlar yaşım küçük olduğu için hattı üzerime alamadım. Ablamın üzerine hala. Onunla beraber gitmemiz gerekiyor, ama ikimiz de çalıştığımız için bir türlü denk gelemiyoruz. Avukat arkadaşımla konuştum. Dilekçe hazırlayıp, en kısa sürede gidiyorum. 

Sözün özü canlar... bu herif beni nasıl tekrar bulabildi hala inanamıyorum. Akli dengesi bozuk bile olsa, farklı bir numaradan önceki hattından vs.. .nasıl numaramı bulabildi? Daha önce tanıdığım biri de olduğunu düşünmüyorum. Çünkü evinden aradığından İstanbul dışı olduğunu gördüm. Böyle bir şey başına gelen var mı? Varsa nasıl atlattınız?

Bu süreci sizce nasıl atlatabilirim? Savcılık süresi ne kadar sürer...  kafamda deli sorular....

Kendini "O" Filminde 
Hisseden Hatundan Sevgiler... 


12 yorum:

  1. Ayy ürktüm resmenn en kısa zamanda inşallah sonuçlanır canım :(

    YanıtlaSil
  2. off çok geçmiş olsun...milletin işi gücü yok sanki yaa...en kısa sürede hallolur inşallah...

    YanıtlaSil
  3. Çok korkunç. Daha önce sapıklarım oldu ama hiç seninki kadar gözü karası çıkmadı karşıma. Evden arayabilecek kadar da akılsız. Çok kötü ve ürkütücü bir durum. Numaranı değiştirmen üzücü olsa da en kesin sonuç o gibi görünüyor. Bir an önce kurtulursun umarım bu pis insandan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözü mü kara aklı mı eksik çözemedim amin tşkler.

      Sil
  4. Sinir bozucu bir durum gerçekten , bence de vakit kaybetmeden savcılığa gitmek en mantıklısı. Çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, savcılık aşamasında hemen bir sonuç elde edemeyeceğinizi belirteyim.. çünkü kimlik tespiti ifadesinin alınması ifadeye geleceği meçhul gelse dahi dava açılsa yaptırımı yok... . Tam bir sinir harbi eşinizin sorun yapmaması da ayrı bir şans ... Takıntılı bir insan demek ki Anıları bırakın değiştirin numarayı yıpratmayın kendinizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demeyin ya... gerçekten uzun bir süre. Eşim numaramı değiştirmem için baskı yaptı, ben yapmayınca ne halt edrrsen et durumuna geldi haklı olarak. Ama sanırım artık direnmek yersiz. Tşkler.

      Sil
  6. Ayyy inanılmaz sinir oldum ..Ne tür insanlar var yahu telefon değiştirmek mantıklı ama telefon değişince de yaptığı yanına kar kalacak diye ben yine sinir olurdum. ..Bence (kimse beni şiddet yanlısı sanmasın) mahalleden bi iki bıçkın delikanlı bulcan bu herifi yakalıycaklar eşşek sudan gelinceye kadar dövcekler bakim bi daha yapıyo mu?Bu tarz insanlar bundan anlıyo..

    YanıtlaSil
  7. Benden hoşlanan bir çocuk vardı. 5 yıl civarında benimlr uğraştı. Aramızda kilometreler olmasına rağmen falan... Ama şükürler olsun bu sene hiç bulaşmadi.
    Bu arada sana mim pasladim! Haberin olsun. :)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma