20 Eyl 2014

The Greatest Love - Cha Seung Won :)

DİKKAT: Sevgili Okuyucu başlıktan da anlayacağın gibi, bu bir Cha Seung Won yorumdur.Bugün yüksek dozajda "fangörlüğüm" üstümde. Kaldıramadığın yerde bırak valla alınmam :D 

YASAL UYARI: Aşırı derece SPOİLER içerir :)


Daha önce bu diziyi izlemiştim. Ama heyhat, yaşlılık işte çoğu bölümlerini unutmuşum. Geçenlerde bahsetmiştim, bir harici belleğim vardı ama sizlere ömür olmak üzereydi. Ama yoğun çabalarımızla nihayet hayata döndü. :)

İçindeki "Kore dizi ve film arşivi" dosyasına girince adeta gözüm parladı. Baya dizi izlemişim, izlemesine ama hatırlamadıklarım vardı. İşte bu da, onlardan biriydi.

Yaş kemale erince sevgili okuyucu, beğenmediğin tip sana tapılası gelmeye başlayabilir. Eh, bizim de yaş 29 olunca, tıpkı daha önce izlerken, "bu ne tiptir arkadaş ya" dediğim Dok Go Jin'in bana acayip seksi gelmesi gibi.

Valla açık açık diyorum arkadaş! ayıplayabilirsiniz isterseniz ama bu adam "SEKSİ!" 
Bana da böyle kal gelmişti :)

Dizinin yorumu yerine,Cha Seung - Won'un mimikleri hakkında konuşasım var. :) Ah! bir de o her yerinden fışkıran dövmeleri :)

O yüzden konusunu buradan okuyabilirsiniz :)

Çok ilginç bir tip, Şahsına münhasır.. ve gördüğüm en sakallı Koreli erkek :) Laf aramızda bir kaç resmine baktım da oradan biliyorum :D Dizinin bir bölümünde bıyığı için Ding Dong'un yorumu beni benden almıştı. "Bıyığın neden inek harflerine benziyor?" ondan sonra sakalını saklamaya çalışması, görülmeye değerdi.

Ancak o saçlara acil bir çözüm bulması gerektiğine kesin karar verdim. Şöyle bir sahneden sonra,
Bu şekil bir saçla karşıma çıkması adeta tüylerimi ürpertti. O saçlar mümkünse anlına hiç düşmemeli. Kartal Tibet'in "Tarkan" karakteri gibi o ne yahu :S
Üstelik verdiği ani değişim tepkilerine de çok güldüm. Gu Ae Jung'la resim çektirdiği sahne beni gülme krizine sokanlardan biri mesela :)
Bir insan aşk olduğunu fark ettiğinde heyecanlanır değil mi? Elleri titrer kalbi gümbürder ve bu aşkı kabullendiğinde yüzünde güller açar. Bizimki fark edince işler biraz değişiyor çünkü o "Dok Go Jin" :) Film afişleri de hislerine tercüman olunca... :)
Ah! tabi bir de "Kamelya" hikayesi var. :) Şu an bile bakarken gülüyorum :) ve  "Ahh Gu Ae Jung'ın kokusu" muhabbetini de unutmamak lazım :)

Sürekli tekrar ettiği "Başardık" ya da "Zafer Kazanıldı" gibi ifadelerinde yaptığı harekete ise deyim yerindeyse hasta oluyorum :)
Birde her kıyafetine taktığı, uzuvlarından biri haline gelen şu deniz yıldızı kolyesi var. Bir anlamı var mı diye baktım ama bir şey bulamadım. Kuru kafalı yüzüğüne bayıldım. Açıkçası, ellerini ve tırnaklarını güzel buldum. Doktorun da elleri çok güzeldi. Eşim taksa şu yüzüğü "Bu ne len çabuk çıkar şunu" derdim garanti. Ama yakışmış buna... 
Oyunculuk yetenek ister, emek ister. Öyle bir oynamalısın ki, karşındaki o duyguyu hissetmeli. Tıpkı şu bakışlarla sahiden aşıkmış hissi uyandırdığı gibi... 
Ajitasyon yapan bakışları da unutmamak gerek :)
Diziye damgasını vuran meşhur sahnesi  "Şarj ol" ve arkasından yaşananlar.. Bir çokları gibi benim de yüreğimi deldi geçti...


Dünyanın badiresini atlatan bu tatlı çifte böylesi güzel bir son yakışırdı değil mi :) Diziyi izlemek onur muydu bilemedim ama aşırı keyif aldım orası kesin :D 
Bu arada dövmeleri dedim ama  bir tanesi vardı ki, en çok dikkatimi çekendi. Kolundaki o devasa melek resmi ve altında yazan "Rachel" ismi. "Kim ula bu Rachel" diye bir merak aldı beni ki, sormayın gitsin. Bir kaç araştırma yaptım. Tam emin olamamakla beraber , (ama mümkündür de) o ismin kızına ait olduğu yazılmış. Bilmeyenler için diyeyim, paşam evli, mutlu çocuklu. Boyu kadar bir de oğlu var yani.
Çok yazdım sanki ya... buraya kadar okuyan varsa öncellikle helal olsun diyorum, arkasından teşekkür ediyorum :) 

Son Not: Gifler ve resimler tarafıma aittir. İlk kez böyle şeyler yaptığım için uzun süreliler için şimdiden gomen :D


Fangörlüğün Sınırlarında Dolaşan 
Hatundan Hörmetler :)

6 yorum:

  1. ben de geçen bu diziyi andım
    2-3 yıl önce sibelimle eş zamanlı izlemiştik aynı anda başına oturup bir yandan msjlaşarak tabi neobik hatunun tavsiyesiyle
    baştan önyargılı olmama rağmen her bir karesinden keyif almıştım
    bu arada bak aklıma "çakma hyun bin" de geldi
    izlemeyen varsa muhakkak izlesin derim :D :D

    not: çelenim ben de bi sürü sahnesini unutmuşum
    not2: ah aklıma birde patateslerin sahnesi geldi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah patates sahnesi ah :)
      "Çakma hyun bin" bende çok güldüm ona adamı görünce direkt aklıma gelmişti kadın hislerime tercüman oldu :) Evet izlemeyene kesinlikle tavsiye ediyorum :)

      Sil
    2. aaa bir de doktora çok gülüyordum
      yavrum o kadar temiz kalpli ki bişeye sinirlenince tek yapabildiği onlarla yemeyip ramen yemekti :D :D

      Sil
    3. Aşkını bu kadar sessiz yaşayan başka biri daha var mı yahu :)

      Sil
  2. Gong Hyo Jin için başladığım ama Cha Seung Won hayranı olarak çıktığım, en sevdiğim dizilerden biriydi. Tekrar görmek güzel geldi.

    YanıtlaSil
  3. Yazıyı okuyunca içimden geçenleri yazıya döktüğünü fark ettim. Cha Seung Won'u izlerken hep aynı hislerle izliyorum :))

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma