2 Eyl 2014

Signal White Now'la Gülüşümüz Parlayan Bir Mücevher :)

Fikri Mühim aracılığı ile, Signal kampanyasına katıldım. Elime ay başında çok hoş devasa bir paket geldi. Signal bana ve kampanyaya katılan herkese Signal White Now diş macunu,Signal diş fırçası, numuneler ve bu muhteşem ürünü alabilmemiz için %40 indirim kuponları yollamışlar.


Numuneleri etrafımdakilere dağıtmamı ve onların da görüşlerini almamı istemişler. Hemen bir tanesini dişlerine çok takıntılı olan kaynıma, bir diğerini ablama, diğerlerini de arkadaşlarıma verdim.

Bir yandan da ben deniyorum tabi :) İlk gün kaynım hemen aradı beni
"Yenge, bu marka çok iyimiş ya, gerçekten hakkını veriyor. Almak hatta uygun buldukça stoklamak lazım. Aklında olsun bana da al. Bulursam bende alacağım." dedi. Ne yapacaksın yenge yüreği, indirim kuponlarından ona da verdim :)

Kendisi dişlerine çok takıntılıdır. Tel kullandığı için de aşırı derecede hassastır. Paşam öyle, her diş macununu kullanmaz. Beğenmesi beni memnun etmişti.

Açıkçası, slogan olarak bana çok iddalı gelmişlerdi. "Hadi ordan ya.. Bir tek fırçalama ile mümkün mü o." diye düşünmeden de edemedim. Erken konuşmayacaksınız ağalar :D Ben bunu kullandıktan sonra anladım :)

Düzenli olarak kullandığınızda ciddi derecede faydasını görüyorsunuz. Daha sonra arkadaşlarımla da konuştum, hani bu reklamlardaki "Her 10 kişiden 9u onaylıyor" şeklinde ibare olur ya, o benim de başıma geldi :D Arkadaşlarımdan biri çıkıntılık etti "ben bir fark göremedim yeaaa..." dedi :) Onu ciddiye almadım :) :P

Biz maile denedik, onayladık. Kısacası arkadaşlar Signal White Now'la gülüşünüz parlayan bir mücevher :)
Sevgiyle kalın :)

5 yorum:

  1. Yazdıklarına katılıyorum çünkü yıllardır bu diş macununu kullanıyorum. Hem şirkette hem evde. bir de çantada :)

    Olmazsa olmazım yani :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten de çokiyi yani hakkını vermek lazım :)
    Bu arada tasarım süper olmuş demesem içimde kalırdı mavi mavii :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim şekerim :) Sawako'nun hünerli ellerinden ;)

      Sil
  3. benim de içim açıldı ne hoş olmuş böyle buralar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşkler cnm. Ben istediğimi söyledim Sawochan müthiş hayal gücüyle halleti :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma