22 Eyl 2014

Mim- #Duygusal Mim

Düda beni hiç çalışmadığım yerden mimlemiş. Gördüğümde "çok kazık bu mim" dedim ama dinlemedi.. artık çok geç yapacaksın dedi... bize de yapmak düştü.


1.En çok kırıldığın / incindiğin kelime?
Ortalarda, sürekli gülen ve şen şakrak dolaşan biriyimdir. Beni sorsanız, hep güldüğümü, hatta ne bulup da neye bu kadar güldüğümü merak eden insanlar bulursunuz. :) Ama sonuçta bende insanım değil mi? ve bana "Sen kimsin ki be?" dendiği zaman kendimi çok değersiz hissediyorum ve kalbim eziliyor. 

2.Herkesin kullandığı bir kelime olur ama senin için bir insan olur, o özel insan o kelimeyi kullanınca "alınırsın" ne düşünüyorsun?
Eşim bana sadece bir kez bir kavgamız sırasında "yazıklar olsun" demişti. Ben de oturup 3 saat ağlamıştım. Sonradan pişman olmuştu ama ben bunu hiç unutmadım. 

3.Seni en çok duygulandıran şarkı?
Şarkıların sözlerinden anlamasam bile, sözlerin kalplerde hissedildiğine inananlardanım. Bir şarkıyı dinlerken illa anlamanın gerek olmadığını, melodinin içine işlemesinin yeterli olduğunu savunurum. İlla sözlü olmasına gerek olmadığına dem vururum. Yiruma'nın Kiss The Rain bestesini dinlerken ruhum eriyor, kalbim bin parça oluyor nedense... Bir de My Girl dizisinin ostu Sang Uh Reul Sarang Han In Uh parçasını dinlerken tuhaf hissediyorum.
4.Daha önce seni bırakan birisi geldi, senden ikinci bir şans istedi, sende verdin o şansı ama buna rağmen bırakıp gitti. Şimdi yine pişman! Ne yaparsın, ne hissedersin?
İkinci şansı vererek bile, büyük bir aptallık ettikten sonra üçüncüyü verip de, kendini bir bok sanmasına izin vermem. Gururum buna izin vermez. "Hehe beni seviyor. Bumerang gibi dönecek olsam da bu şapşal beni yine kabul eder nasılsa." şeklinde düşünmesine izin veremem. Benim değerli ikinci şansımı tepecek, üçüncü de yine gelecek. Oldu benim gözüm oldu...yürü de ense traşını görelim... 

5.Nefret mi, aşk mı?
Yapım da kimseden nefret etmek yok. Kazığın dibi bile girse, yine de nefret edemem. Çok salağım anlayacağınız. Bu yüzden "aşk" diyorum. 

6.Birinin kalbini kırdığında nasıl gönlünü alırsın?
Genelde kırmamaya çalışsam da, arada bu salaklığı yaptığımda, özür dilerim. Eğer beni tanıyan biriyse zaten isteyerek olmadığını anlayacaktır. 

7.Nasıl ağlarsın? Bağırarak mı, içine atarak mı?
İçli içli... gözümden yaşlar dökülür dökülür... ama iç çekmekten başka hiç sesim çıkmaz. Sinirliysem hem bağırır hem ağlarım. Ama genelde sessiz olur. 

8.En korktuğun şey?
Ölüm.

9.Ruhun sıkıldığın da ne yapmayı seversin? Kendini nasıl sakinleştirir /dinlendirirsin?
Kitap okurum. Sevdiğim şarkıları dinlerim. Arada mazoşistliğim tutar, ruhum darlansa bile slow şarkılar dinlerim. Geçmişe dönük eski izlediğim Kore dizilerini izlerim. :)

10.Bazen kızılmasından hoşlanırsın, peki en çok ne için kızılmasını seversin?
Kör noktam olur bazen. Benim iyiliğim için yapılanları ya da iyiliğim için olanları görmem. Bu tarz konular olduğunda, uyarılmak hoşuma gidiyor. Sevildiğimi hissettiriyor. 

11.Şiir/Müzik/Öykü/Deneme ?
Müzik/Şiir bana bunlar yeter :)

12. En son ne için ağladın?
Bir kaç gün önceydi. Bambam'a uyumuyor diye epey bir bağırmıştım. Meğer bir sıkıntısı varmış fark etmemişim. Uyuduktan sonra pişmanlıktan ağladım. (Ah! lanet yine gözüm doldu)

13.Birinde hemen etkilendiğin özellik?
Ben insanlardan hemen etkilenen biri değilimdir. Görünüşümün aksine, temkinli yaklaşır, kolaçan eder, verdiği sinyale göre nabzına şerbet veririm. Genelde etkileyen ben olurum :P

14.Dayanamadığın şey?
İşgüzarlık, nankörlük, egosu şişik tipler ve patronluk taslanması. Bu tarz insanların ağzına kürekle vurmak istiyorum. 

15.En sevdiğin duygu?
Tartışmasız "Mutluluk"


Bir mimin daha sonuna geldik :) Hoş bir mimdi herkes yapsın derim :)

"Mim"ikli Hatundan Hörmetler :)



8 yorum:

  1. Ölümden hiç korkulur mu yahu :)
    sevdiğin duygu ile içe içe olasın emi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korulmaz mı ki sarı? Öyle mi dersin:)

      Aminnn hepimiz inş.:)

      Sil
  2. Ben de bu yazıyı bekliyordum ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Aaa 15. soru bende yoktu :D Ama olsa vereceğim yanıt ya huzur olurdu ya da mutluluk :)
    Yalnız mim sayesinde şunu fark ettim herkes sessizce ağlıyor kim bu sesli bağırarak ağlayanlar :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehehe sanırım sessizce ağlayanlar genelde gururundan oluyor ne dersin şekerim :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma