21 Eyl 2014

90 Days Time To Love/ 90 Günlük Aşk 2006


Konu: Günaha meydan okuyan bir aşk... ahlaki değerleri alt eden bir aşk...Hyun Ji-seok (Kang Ji Hwan) otuz bir yaşında, yaşamının zirvesindeyken yazgısı ona üç ayın sonunda bu dünyadan ayrılacak olduğunu söyler. Gerçek aşkı olmayan Park Jung-ran (Jung Hye Young) ile evlidir, bu yüzden bu adamın şimdi tek dileği gerçek aşkını bulmak ve kalan doksan gününü onunla geçirmektir.

Hyun Ji-seok, Mi-yeon (Kim Ha Neul) ile karşılaşır ama bir dizi beklenmedik olayın sonucunda Mi-yeon'un kuzeni olduğu ortaya çıkar. Artık onlar, umutsuz da olsa, birbirlerini bu dünyada son kez sevecekleri bu doksan gün için savaşacaklardır.

Aşkları toplumun acımasız gerçeklerini alt edebilecek midir?



Yaklaşık 3 senedir arşivimde bekliyor bu dizi. İzleyeceğim diye indirdim, ama elim bir türlü varmadı.

Yorumlarda aşırı dram olduğunu ve gözleriniz eriyene, kalbiniz durana kadar ağladığınızı yazıyor ve ben buna pek gelemiyorum :S 

Nedendir bilmem,ama bu dizi izlemekten korkuyorum. Dizi bana senelerdir göz kırpıyor "Hadii izle benii" diye. Ama "dur ben daha hazır değilim" diye onu hep geri çeviriyorum. 

Çok anlamsız değil mi? Normalde dram izlerim ama bu diziye neden elimin varmadığını çözemedim. Hatun kızı severim, er kişisi için yorum dahi yapmıyorum hastasıyım kendisinin. Anlayacağız oyunculuk konusunda da endişem yok ama... 

Soruyorum şimdi...İzleyen var mı? Varsa izlemeye, izleyip de ruhumu darlandırmaya, hönküre hönküre ağlayacak olmama değer mi? 

Kaç kutu mendil hazırlayayım? Etrafımda biri olmalı mı? Gece mi izleyeyim?Ortamım nasıl olmalı? :)
Kendimi ve kalbimi bu diziye nasıl hazırlamalıyım? :) 

Gece Gece Kaşınan Hatundan Sevgilerle :)

4 yorum:

  1. Çok güzel bir filmdi :) Tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  2. Tuhaf ama ilk defa görüyorum bu diziyi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dramlarla çok işin olmuyor senin o yüzden belki dikkatini çekmemiştir :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma