27 Ağu 2014

Born Pretty Cicilerim :)


Uzun zamandır bu yazıyı yazmaya çalışıyorum. Ama araya sürekli bir şeyler girdiği için sarkıp duruyordu. Nihayet size Born Pretty'den aldığım az da olsa güzellikleri gösterebileceğim :)

Daha önce hiç yurt dışı sitelerinden alışveriş yapmamıştım. Doğusunu söylemek gerekirse, kendi ülkemizde bile alışveriş yaparken tereddüt yaşadığım için, neyle karşı karşıya kalacağımı bilmiyordum. 

Gümrük sorunları, yurt dışından gelme şekli, aylarca elime ulaşamama ihtimalleri, hepsi kafamın içinde dönüp duruyordu. Bu yüzden sadece deneme amaçlı ihtiyacım olan bir kaç ufak bir şeyler aldım. 

Ama keşke daha çok şey alsaymışım diye hayıflanıyorum şimdi :) 

Daha önce bu siteyi duymuşsunuzdur. Duymayanlar ya da bilmeyenler için şöyle izah edeyim. Herkesin zevkine hitap eden, Kore dizilerinde gördüğünüz kimi takıları ya da aksesuarları bulabileceğiniz, telefon kılıflarından, lens kutularına kadar envai çeşit ürün bulunan bir site.
Bu yukarda gördüğünüz anime karakterlerini andıran sevimli lens kutularına görür görmez aşık oldum. Hemen benim olmalılar diye düşündüm :)
İlk aldığım soldaki pembeydi. Ama paketin içinden kırık çıktı. Hemen ilgili yerlere durumu bildirdim. Kırık olduğuna dair resimlerini gönderdim. Arkadaşlar inanır mısınız? Bir kere yazdım ve benden özür dileyip, sorgusuz sualsiz yenisini gönderdiler. 

Açıkçası, burada prosedürlere o kadar alışmışım ki, bu duruma çok şaşırdım. Şaka mı yapıyorlar diye düşündüm, ama kargo elime ulaşınca öyle olmadığını anladım. 

Bu şirin lens kaplarına ulaşmak için TIK

Bir de lipstik aldım. Makyaj alışverişlerinin, gümrükte sorun çıkardıklarını duymuştum. Neyse ki korkutuğum gibi olmadı. Kalem şeklinde olduğu için sanırım çok fazla dikkat çekmedi. 
Rengi ben seçmedim rastgele göndermişler. Sürümü çok güzel ve yumuşak olmasının yanında, harika bir limon kokusuna sahip. Limonlu şeylere bayılırım bu yüzden bilmeden çok yerinde bir seçim yapmışlar :)

Ürüne ulaşmak için TIK

Bütün bunların yanı sıra kendime bir Luck Bag almıştım. İçinden Hello Kittyli takma tırnaklar ve tırnak ipi çıkmıştı. Ama sanırım ne olduğunu anlayamayan kayınvalidem onları atmış :( Bu yüzden resimlerini sizinle paylaşamıyorum. Ama Luck Bag isterseniz TIK

Öte yandan dikkatimi çeken, hoşuma giden bir kaç ürünü de sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir daha ki siparişim kesinlikle bunlar üzerine olacak :)
Ayak bileklerime ve parmaklarıma bir şeyler takmayı her zaman sevmişimdir. Görünüşümün aksine bu tarz şeylere resmen bayılırım. Bunlar çok ilgimi çekti. Oldukça zarif duruyorlar sizce de öyle değil mi?

Küçük Yüzük için TIK
Bilekten gelen için TIK
Baş parmak ve işaret parmağına takılan yüzükleri çok şık bulurum. Hele ince uzun parmaklılar da tam bir görsel şölene dönüşür :) Belki zevksiz olduğumu düşünebilirsiniz, ama yukarıdaki yüzükleri çok sevdim. Bir sonrakinde birisi mutlaka sepetimde olacak. (Belki de ikisi, yada üçü birden kim bilir :D)

Birinci Yüzük İçin TIK
İkinci Yüzük İçin TIK
Üçüncü Yüzük İçin TIK
Tabi her şey biz yetişkinler için düşünülmemiş. Süslü şirin kızlarımız da unutulmamış. :) Doğum günlerinde, okul partilerinde, onların da özel hissetmeye ihtiyaçları var değil mi?
Dip Not: Ben şu kafasında taç olan kızı yerim ya bu ne tatlılık yarabbim :)

Taç Şeklinde Toka için TIK
İncili Toka İçin TIK

Ah unutmadan! Kargo ücreti 3$. Bu şekilde size bir kargo takip numarası veriyorlar ve kargonuz daha hızlı ve güvenli bir şekilde elinizde oluyor. Üstelik verilen kargo numarasıyla PTT'nin sitesinden takibinizi de yapabiliyorsunuz. 

Ayrıca alışverişinizi yaparken NLTT10 kodunu kullanırsanız %10 indirim de kazanacaksınız :)  Ödemeler alışveriş sonunda Paypal ile yapılıyor. Bildiğiniz gibi "Paypal" en güvenli alışveriş sistemi. Üstelik  her türlü sorunuzu ve sorununuzu sorup danışabileceğiniz, çok samimi ve ilgili bir çalışanları da var ismi Jenny. :) 
Herkese mutlu alışverişler dilerim.
Alışveriş manyağı kadından Sevgilerle :)

10 yorum:

  1. Lens kaplarına bayıldım ikisi de çok sevimli :) Ben de 2. kargomu bekliyorum hadi bakalım :)

    YanıtlaSil
  2. O yüzükleri ben de çok seviyorum ama kısa ve tombik parmaklarım müsaade ermiyor :)

    YanıtlaSil
  3. Lens kapları çok tatlı :)
    Limon kokusu sevilmez mii :)
    Bu arada herşey küçüklere güzel oluyo ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kız çocuklarına her şey yakışıyor :)

      Sil
  4. 18 yaşıma basayım, ben de kendime bir hesap actiracagim efendim. Babam sipariş vermemw izin vermiyor yurtdisindan. *_* Ahh ahh. Bu arada o kaplar ne kadar cicidir. ♡♡

    Bu arada sunbaenim, mimlendiniz. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahay kıyamam... baba ne derse o :) Teşekkür ederim canım en kısa sürede cevaplayacağım :)

      Sil
  5. Merhaba bende bu siteden alisveris yapmak istiyorum bazi urunlerde kargo ucretsiz diyor benim alacagim urunlerde yazmiyr nasil alacagimi bilemedim bana yardimci olursan cok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Kargo ücreti olmayanlar kampanyalı ürünler olabilir. Ancak, kargo ücreti ödeyerek alabileceğiniz ürünleri tercih edin derim. Çok fazla bir ücret almıyorlar ve takip numarası verdiği için ptt sitesinden bile kargonuzu takip edebiliyorsunuz ve kaybolma riski mimimuna düşüyor üstelik kargo daha hızlı geliyor. Öteki türlü kargo aylarca gelmeyebiliyor. Daha ayrıntılı görüşmek isterseniz nanelota@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Keyifli alışverişler:)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma