15 Ağu 2014

Bir Tombiğin Anatomisi / Part 3

Hay ağzını öpeyim bunu diyenin :)

Düzenli takip edenler bilir. Çatlak doktorumu nicedir ziyaret edemesem de, istikrarlı bir şekilde diyetime devam ediyorum. 


Sanırım biraz daha ilerleme kaydettim. En son tartıya çıktığımda, verdiğim toplam kilonun 5 olduğunu gördüm ve oldukça mutluyum şu an. 

Düzenli yemek sisteminin yanı sıra, spor da yapmak lazım malum. Amma velakine, bu benim için çok mümkün olmuyor. İş, ev, çocuk ve koca dörtlüsü o kadar çok zamanımı alıyor ki,gün sonunda kendimi tükenmiş hissediyorum. 

Her şey bittiğinde, gözüm ilk koltuğa kayıyor. Bir fincan çay ve kitabımla yayıla yayıla oturmak, resmen gözümde ilaha dönüyor :) 

Koltuk resmen benimle "Şştt! yavru minnoş hele gel bakayım şöyle yamacıma" şeklinde adeta flört ediyor. Eh! bende genç bir kadınım ve bu çağrıya kayıtsız kalamıyorum. :) 

Ama yine de kendimi bu güzelliğe çok kaptırmamak adına, kendi çapımda yine bir şeyler yapmaya çalışıyorum. 

5 katlı bir binanın 4. katında çalışıyorum. Yeni eklenen katları da eklersek toplam 7 bile diyebiliriz :) Malumunuz bir asansörü var. Ben, aylardır onu kullanmayı kendime yasakladım arkadaşlar. 

Bütün merdivenleri istikrarlı bir şekilde, inip inip çıkıyorum. İnanın bunun bile acayip faydasını gördüm. Hiç bir şey yapamıyorsanız bile, merdivenleri kullanın. Nefesi burnunuzdan alıp, ağzınızdan verin. Böylece, dalağınız şişmediği için inanılmaz bir hızla ve rahatlıkla çıkabiliyorsunuz. 

Son olarak,bahsettiğim BEFORE/AFTER resmi ile sizleri baş başa bırakıyorum. Yorum sizin :D 


15 yorum:

  1. Benim asansör fobim olduğu için yıllardır merdivenleri kullanırım ya da merdivenlerde sürünürüm buna rağmen azıcık kiloluyum demek asansör kullansam ne olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sadece merdivenle olacak şey değil o :) düzenli beslenmekte önemli. Hani ben illa hareket lazımsa merdivende iş görür diye dedim:) ;)

      Sil
  2. Çok iyi olmuşsun, helall!
    Ben bayılıyorum böyle başarı hikayelerine..
    Devam devam :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel kilo vermişsiniz...:)Bence çok iyi ara vermeden devam ozaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç niyetim yok ara vermeye istediğim kiloya düşene kadar:) tşkler:)

      Sil
  4. Böyle devam ederek istediğin kiloya çabucak ulaşırsın umarım. Hissettiklerini anlayabiliyorum çünkü bir zamanlar ben de kiloluydum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ergenliğimde de dobiçdim ben:(. destek için teşekkürler:)

      Sil
  5. Before-after arasındaki fark o_O Azmine hayranım!Aynen devam ediyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. şahanesin :) vay be! azimin gücü :)
    böyle devam et seni destekliyoruz fighting :) koltuğa pas verme çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahayy yok ben evli bir bayanım düş yakamdan diyorum:)) teşekkürler canım

      Sil
  7. Canım tebrik ederimm ^^ İlk yazından beri takip ediyorum ve süper bir istikrarın var umarım istediğin gibi olur her şey ^^ Resim de zaten başarını gösteriyor :)

    YanıtlaSil
  8. Helal diyorum :)
    İstedikten sonra yaparsın zaten ;)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma