11 Nis 2014

Rampa Katili Hıyarlar!

En uyuz olduğum şeylerden birisidir rampaların önüne araba park edilmesi. Kaldırıma çıkıp alanımızı işgal ettikleri yetmiyor bir de rampa önüne park edip, geçiş hakkımızı da taciz ediyorlar.


Arkadaşım ben caddeye çıkıp elimi kolumu sallaya sallaya yürüyor muyum? Ben yapsam senin yaptığını çarpmayı geçtim, arabadan inip levyeyle anasının nikahına kadar kovalarsın beni.

O kaldırım bizim için, o rampalar bebek arabaları ve engelliler için. Senin koca totolu araban için değil!!

Bir gün dayanamadım.Bizim orda rampa boldur,her bir rampanın önünde de bir hıyarın arabası çoktur. Gene böyle park ettikleri sırada yanımda taşıdığım not defterimi çıkardım ve özene bezene şu cümleyi kurarak sileceklerinin camına yerleştirdim.

“Sen böyle rampanın önüne park et! Hiçbir bebek arabası ve tekerlekli sandalye geçemesin tamam mı HIYAR!”

Vallahi de yazdım billahi de yazdım. Öyle rahatladım öyle rahatladım ki... Sen benim alanımı işgal edersen ben de seni Allah’ına kadar taciz ederim. Eylemlerim devam edecek gözüm üzerinizde :D 

Gıdılar kiss :D

2 yorum:

  1. ahahah okuyunca kendimi gördüm bi an :D benimde az tekme atmışlığım yok hani -.- Hiç tahammülüm yok hak işgal edenede etmeye cürret edene de hiç denk gelmedi ki tam park ederken valla avazım çıktığı kadar bağırır yine de park etmesine izin vermezdim :D Eylemlerinde yanında beni de götür ! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah tekme olayını bende yapıyorum. Hatta bazen öyle sert indiriyorum ki alarmı çalmaya başlıyor :)

      Gel kız sende benle birlikte bütün hak ihlali yapanların tekerlerini indirelim:D

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma