14 Şub 2012

Aşk Olsun Aşk Olsun.. Aşk Olmazsa Meşk Olsun :D


Bugün 14 Şubat yani halk arasında "Sevgililer Günü"  Pek çok ülkede kutlanan "Sevgililer günü" diğer adı ile
 St. Valentine's Day (Aziz Valentin Günü) bana göre para tuzağından başka bir şey değil.  

Zaten her gün sevgilin, kocan, karın vs.. olan biri için neden özellikle bir gün belirtilmiştir bunu anlamış değilim. Aynı durum "anneler ve babalar" günü içinde geçerli. Niye anneme, babama, kocama hediye almak için tek bir günü bekleyeyim yahu. 

Yine de az önce işten eve dönerken sokak çiçekçilerinin önünde bir sürü "erkeğin" çiçek almak için sırada beklediklerini gördüm. Pazarlık kısmına geçmiş olanlar bile vardı. 

Amma velakine benim gözüm sıradan çiçek alıp parasını uzatan muhtemelen 60larına gelmiş bir amcaya takıldı. Daha doğrusu takılmış  amca ile göz göze gelince fark ettim. :D 

Gül olmasa bile bütçesine uygun ki benim çok sevdiğim ve çok güzel koktuğunu düşündüğüm emme isimi hatırlayamadığım çiçeklerden bir buket yaptırmış muhtemelen hanımına götürüyordur. Amca döndü göz göze geldik elindeki çiçeklere baktım ve istem dışı gülümsedim. 

Amca da bana omuzlarını havaya kaldırıp "ee ne yapalım" dercesine bir gülümseme gönderdi. Her ne kadar az önce saçma bulduğumu söylesem de amcanın yanına gidip 

"Amca var ya adamın dibisin haaa!!!" dememek için kendimi zor tuttum. 

Velhasıl dostlar her şeye rağmen "Sevgililer gününüz" kutlu olsun... Bu sene ve her sene, her şeye ve herkese rağmen... 

O zaman ne diyoruz... "Aşk olsun, aşk olsun, aşk olmazsa meşk olsun..." :D 


Gıdıdan Öpüldünüz ;)


2 yorum:

  1. Biraz geç oldu ama seninde sevgililer günün kutlu olsun :D
    Eşin de sana çiçek almış mı ?? :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok be canım nerdee bizimkinde o ince düşünce :P :D Şaka bir yana benim doğum günümü hatırlasın evlilik yıl dönümümüzü hatırlasın o bana yeter ;)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma