25 Nis 2015

Türkler Çıldırmış Olmalı-Üç Oda Bir Aşk :)

Şimdi bu isim size bir şey ifade ediyor mu? Henüz duymamışsanız etmemesi çok normal tabi. :)

Bizim Türk yapımcılara bir haller olmuş vallahi.Orjinallik sıfırın altında eksi bire düşmüş. Hayır.. daha önceden böyle değildi. Sonuçta ben senelerdir Korefan'ım, ama hiç daha önce bu kadar indiragandi yapanlarını görmemiştim. 

14 Nis 2015

Neredeyim.. Nerede...

Oh May Gotlesss... tamı tamına 1 ay olmuş ben buralara uğramayalı... 


Çok üzgünüm dostlar böyle yaparak ilginin azaldığını biliyorum. Ancak, işlerim yüzünden bir türlü fırsat bulamıyorum. 

Ayrıca yeni bir şey buldum. Buldum demeyeyim resmen "SARDIM". 

Wattpad'i bilmeyeniniz var mı? O zaman bilenler bilmeyenlere anlatsın :) 

Online bir kitap okuma formu. Ama öyle e-kitap gibi değil. Amatör yazarların, hiç de amatör olmayan hikayalerini okumanıza fırsat sağlayan bir uygulama. 

Kaç tane bitirdiğim ya da arşivlediğim konusunda inanın hiç bir fikrim yok :) 

Madem konusu açıldı. Hadi beğendiklerime bir göz atalım :)

13 Mar 2015

Ben Küçükken...

Ben küçükken... bakkal amcalar, yan gözle değil sevgi dolu gözlerle bakardı. Ekmek almak için sokak sokak gezmekten kimse korkmazdı.

8 Mar 2015

Hadi Gülümse....

Gülmek: Dudaklarının, yanağa doğru kıvrılması ile, hafif dişlerin ortaya çıkmasını sağlayan ve gözlere kadar ulaşan mutluluk belirtisidir..

Karşımdaki güldüğü zaman gözlerine ulaşan o pırıltı ile anlatırsın karşındakine mutluluğunu. 

12 Şub 2015

Kralcıları Anlama Sanatı :)

Uzun süre geleni gideni bol yerde çalışınca, tabir-i caizse insan sarrafı oluyorsunuz. Çalıştığım yere 9 yılımı verdim. Artık herkes beni biliyor, ben hepsinin ciğerini biliyorum :)

Değil konuşma, yüz ifadelerinden bile ne demek istediklerini anlıyorum. Gözlemlerime dayanan, kendini kraldan çok kralcı sananların lakırdılarını sizinle paylaşmak istiyorum :)

2 Şub 2015

Tanıştırayım... Bendeniz,Kaynana Aday Adayı...:)

"Kaynana" kelimesini hiç sevmem. Özellikle gelinini kızı gibi sevenlere yakışmıyor. "Cadı Kadın" imajını çiziyor bana. Aha bunu hatırlıyor. :)


Hiç unutmuyorum "Aşıkım diyen birini midem almıyor" diye cös cös bağırdığını. Yedi gül gibi çocuğun başını da. Toprağı bol olsun. 

27 Oca 2015

Sen Olsan Ne Yapardın?

Geçenlerde Faccebook üzerinden sürekli paylaşılan bir video gördüm. "Sen Olsan Ne Yapardın?" Trt 1 ekranlarında da ayrıca yayınlanıyormuş. 

Bir markette, kadının biri bebeğine süt, bez ve evinin ihtiyaçlarını almak için kasa sırasına giriyor. Ancak, kasada parası çıkışmıyor. 

22 Oca 2015

Günaydın... Günaydın Sana... Günaydın...

Bu şarkı yıllardır zihnimde kazılı. Eğer benim gibi "Tom ve Jerry" hastası bir çocukluk geçirdiyseniz,(dikkat psikolojim buna rağmen bomba gibi:P) resimdeki ördeğin yumurtadan çıkar çıkmaz bu cümleyi kurduğunu müziği ile hatırlayabilirsiniz :) 

13 Oca 2015

Sizin İçin Denedim #2 - Kavlak Taş Baskı Zeytinyağı

Aigoo... Ben ne sorumsuz ve ihmalci biri olmuşum böyle. Yayınlarım artık ayda yılda bir gelir olmuş. Bana yakışmamış :) 

Affınıza sığınıyorum canlarım ciğerlerim. İş yoğunluğu uzun bir süredir sarmış dört bir yanımı. Değil yazı yazmak, totomu koltuğa koyarsam nimet sayar oldum.

Tasarım:Sawako Kuronuma