14 Nis 2015

Neredeyim.. Nerede...

Oh May Gotlesss... tamı tamına 1 ay olmuş ben buralara uğramayalı... 


Çok üzgünüm dostlar böyle yaparak ilginin azaldığını biliyorum. Ancak, işlerim yüzünden bir türlü fırsat bulamıyorum. 

Ayrıca yeni bir şey buldum. Buldum demeyeyim resmen "SARDIM". 

Wattpad'i bilmeyeniniz var mı? O zaman bilenler bilmeyenlere anlatsın :) 

Online bir kitap okuma formu. Ama öyle e-kitap gibi değil. Amatör yazarların, hiç de amatör olmayan hikayalerini okumanıza fırsat sağlayan bir uygulama. 

Kaç tane bitirdiğim ya da arşivlediğim konusunda inanın hiç bir fikrim yok :) 

Madem konusu açıldı. Hadi beğendiklerime bir göz atalım :)



TECAVÜZ
LİSE-ÜNİVERSİTE-VELETLER
Elif Sancak... Zengin bir iş adamının kızı. 
Demir Kara.. Ünlü bir mafya babasının oğlu.. 
Bu iki insanın yolu, aynı lisede kesişir... Ama bilinmeyen bir şey vardır.. Elif tecavüze uğramıştır ve bunun sorumlularından intikam almak için yanıp tutuşmaktadır. Elif ve Demir'in liseden başlayan ve yetişkin olana kadar birbirlerine tutukulu kaldıkları, sırlarla dolu bir aşk hikayesi. 
Yazarı: Tubutubu ve bu yazar hikayeyi sadece Elif ve Demir'e yoğunlaştırmıyor. Sonlara doğru hikayenin diğer karakterlerine de değinerek, güzel bir kurgu ile hikayeyi biz wattpadlilerle buluşturuyor. Unutmadan, okuyacaksanız elinizi çabuk tutun, çünkü kitap olacak ;)

AŞKIN HAVA SAHASI

Yaman Atasoy, bir havacı pilotudur. Bir gün, annesine hediye seçmek isterken bir kızdan yardım alır. Daha sonra o kızı komşu lojmanda bulacak olması ise bir muammadır. :) İdil Altuğ ve Yaman Atasoy'un yerde başlayan kalplerinde havalanan sımsıcacık aşk hikayeleri. 
Yazarı: Nehir Erdem . O kadar güzel ve sade anlatımı var ki, hikayenin içindeki basit erkeksi küfürler bile sırıtmanıza yol açabiliyor. Nehir Erdem'de sadece bir hikayeye değil, kalan diğer 5 havacı pilotunda hikayelerine değinerek, bizi bu tadından yenmez hikaye ile buluşturuyor. 

MUZLU PASTAM / YEŞİL ERİĞİM
TATLI DÜŞLER SERİSİ
Biraz "Küçük Mucizeler Dükkanı" serisi gibi dursada, aslında çok sevimli iki hikaye olduğunu kabul etmek gerekir. :) 
Destan'ın Düşleri adlı pastanenin kursunda başlayan "Destan ve Bulut"un aşkı... "Övgü ve Erez"in garip ama hoş hikayeleri ile son buluyor. Övgü'yü herkes kaldıramayabilir baştan uyarayım. Aşırı derece sarsak, kaba ve ağzı bozuk bir kız. Bir çeşit ergen diyebilirim. Ama, bende de biraz kabalıklar olduğu için ben çok gülerek okudum. Yine de seveceğinizi düşünüyorum. 
Yazarı: visnelikapkekk dir ki, şu anda "Süper Dadı" isimli devam eden ve kitap olmayı bekleyen bir kitabı daha var. Açıkcası, kendini o kadar geliştirmiş ki, hak etmiş demekten kendimi alamıyorum. :)

AYAZ GECELER

Bir kadının başına gelebilecek en korkunç olay, henüz gencecik bir öğrenciyken Mine'nin başına gelir. Çok sevdiği İzmir'den kopar. Köşe bucak kaçar. Ama o gecenin "Ayaz"ı Mine'ye bebeğini verir. Sonra Ayaz kasırga olup tozu dumana katar. Gencecik kızın hayatını karartmanın vicdan azabı, sonsuz bir aşka dönüşür. Bebeğinin kendisi gibi kimsesiz büyümesini göze alamayan çaresiz Mine hayatının en zor kararını verirken aslında mutluluğa yürüdüğünün farkında değildir. 

Ayaz, Mine'nin kalbini ısıtabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Peki acaba Mine Ayaz'ı hayatına, yüreğine ve bedenine kabul edebilir mi?
Tanımını çok beğendim açıkcası, o yüzden hiç ilişmeyeyim dedim. Mine ve Ayaz her şeye rağmen direnecekler mi? okuyup görmek lazım :) 

Şimdi.... benden bu kadar. Hey siz oradakiler.. okuyor musunuz Wattpad'den bir şeyler. Okuyorsanız hadi benimle hikaye paylaşın. Ama tamamlanmış olsun lütfen.. zira güncel beklemek yoruyor ve konudan soğutuyor. Hadi ama... :)

Okuma aşkını her 
yerde bulan hatundan sevgilerle :)




3 yorum:

  1. Wattpad'i çok duydum hatta yeğenimde yazıyor yaşı ufak olmasına rağmen :) ama hiç okumadım seni takibe aldıktan sonra hemeen bakıcam :) bana da beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Aa sahi mi? Yaşı küçük olsa da büyük cesaret hikayenin adını paylaşırsan sevinirim :) gelirim teşekkürler.

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma