27 Haz 2014

Bir Tombiğin Anatomisi/ Part 2

Daha önce sizlere burada bahsettiğim gibi kiloları ile başı dertte olan bir garip kulum :) ve diyette olduğumu yazmıştım.


Dün, 20 günlük bir diyet programından sonra çok sevgili doktorumun yanına vardım. Beni o meşhhurrr yağ, kas, su vb. ölçümlerin yapıldığı uzay mekiğinin üstüne çıkardı :)

Veee bamm. 3 kilo 300 gr vermişim :) "İyisin ama daha iyi olabilirsin" dedi. İstediği kiloyu gramla kaçırdığım için kurdu bu cümleyi bana :) 

"Sana Adana yazıyorum. Ama porsiyon yiyeceksin lavaşa sararsan kafanı kırarım.Hemen gevşeme külahları değişiriz."  diye eklemeyi de ihmal etmedi :) Oysaki normalde de, senelerdir ekmek sürmüyorum ağzıma hemen günahımı alıyor serseri. 

Bir sonraki randevum 2,5 hafta sonra. İstediği kiloya varamazsam eğer buradan Kore'ye kadar kovalayacak beni :D 

Nasıl ama iyi vermişim değil mi? :) 

Fighting! :) 

11 yorum:

  1. Wuhuuu! 3,5 kilo çok iyi :) Zayıflama sırlarınızı bekliyorum efenim:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha toto korkusu şekerim :) Diyet listeme uyduğum için klasik "az ama sık yemek" uygulaması ile metabolizmamı hareket halinde tutuyorum hepsi bu :) Ama senin buna ihtiyacın yok diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. Süper süper maşallah :) ben de mi gitsem diyetisyene? Bende tombiğim ve tek sorunum tatlı ve çikolatalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı ,çikolata ve ekmeğe düşkünlüğüm yok Allah'tan. Yoksa daha fena olurdum. Ben uzman kontrolünde zayıflanmasından yanayım. Nette yazan diyetleri uygulayamıyorum. Ani kilo vermemem lazım ki bunun herkes için geçerli olduğunu düşünüyorum. Bir kere yaşadığım için tavsiyem uzmandan yardım almanız. Daha sonra düzene girince aynı listeden kendiniz de uygulamaya devam edebilirsiniz.

      Sil
  3. Süper tabi :)
    Diyetisyenin çok şekermiş ama :)
    Zaten bütün diyetisyenleri çok seviyorum ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her diyetisyen aynı şekerlikte olmuyor valla :) Bir kaç tane denemişliğim var işi ticarete döken var. İyi bir diyetisyen bulmak zor.

      Sil
    2. Benim durum farklıydı demek ki ondan yalancı şeker olmuşlar :D

      Sil
  4. Ayy süper darısı acilen başıma :))

    YanıtlaSil
  5. kızım sen bu diyetisyene gitmeye devam ettiğin müddetçe tüy gibi hafiflersin bu ne böyle ya :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma yavrum yaa... Adamın korkusuna yemek yiyemiyorum. Bir kaçamak yapayım diyorum, elinde kırbacıyla elime vurduğunu hayal ediyorum hahay :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma